Nem titkoljuk, hogy oldalunkon a felhasználói élményének fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Alkoholmentes söreink általában 0.5% alkoholtartalommal rendelkeznek, míg üdítőink természetesen teljes mértékben alkoholmentesek.
Az utóbbi években a lepárlók és a sörfőzők kreatívabbá váltak az alkohol eltávolításának módját illetően. Az egyik népszerű technika a fordított ozmózis alkalmazása. Ez a technika alapvetően szűrőn keresztül nyomja át a sört. A szűrőn lévő lyukak elég kicsik ahhoz, hogy valójában csak a víz, az alkohol és néhány illékony sav tudjon átmenni a szűrőn. Ha ez megtörtént, az alkohol és a víz keverékéből hagyományos desztillációval kivonható az alkohol.
Eközben a szűrő másik oldalán még mindig ott ül a cukorból, összetevőkből és aromákból álló szirup. Miután az alkoholt lepárolták a vízből, a maradék víz és a savak visszakerülnek a szirupba, amely a szűrő másik oldalán található. Ebben a folyamatban a fő összetevők és aromák egyikét sem kell felmelegíteni. Emiatt a kapott sör erősebb, természetesebb ízű. Ez a technika több felszerelést és munkaórát igényel, de az egyik legjobb eredményt adja.